Lumeamodei’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Coafuri 2008

Anul 2008 ne aduce o mare libertate in a ne alege si realiza stilul. Este anul elementelor pure, senzuale, a liniilor simple, curate, fluide. Cele patru directii, Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture si Sensual Intrigue, reprezinta diferite variante pentru un stil plin de viata si culoare, propus de Wella Professionals.

Nordic Serenity

Nordic Serenity exploreaza frumusetea si puterea lucrurilor simple, deschizand un spatiu spiritual în care tehnologiile moderne se pierd într-o atmosfera calma, inducand împacarea cu mediul înconjurator. Cu o feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate. Blond rece, deschis, cu straluciri calde. Cu ajutorul culorii, contrastul este diminuat pentru a se obtine un efect de luminozitate uimitor. Formele sunt moi si fluide. Sectiuni mici sunt taiate scurt pentru a pune în evidenta lungimea, în timp ce alte parti sunt ondulate pentru a accentua zonele drepte ale coafurii.

Rustic Deluxe

Rustic Deluxe ne reconecteaza cu radacinile noastre primordiale. Sarbatorim frumusetea naturala, bucurandu-ne de haine si accesorii neslefuite si totusi rafinate. Pentru individualizare si impact maxim, contururile sunt puternice – deconectate, dar totusi echilibrate. Parul este caracterizat prin flexibilitate, spirit si energie naturala, avand o sexualitate captivanta. Culorile sunt rustice, bogate, reflectate în nuante lemnoase si condimentate, tonuri de chihlimbar si miere.

Pop Couture

Tineretea domina. Stilul anilor 60 revine în lumina reflectoarelor. Culorile se contopesc, formele se modifica. Liniile sunt fie drepte si curate, fie ondulate. Parul este elementul definitoriu, cu tunsori grafice energice, forme curbate, bretonuri hiper scurte si linii asimetrice. Mai îndraznete, mai curajoase, acestea etaleaza si inspira tehnici de tuns si vopsit care merg pana la limita imaginatiei. Observam nuante de paun care stralucesc în par – uneori ascunse, alteori atragand atentia. Este alegerea voastra.

Sensual Intrigue

Tendinta Sensual Intrigue este o interpretare a senzualitatii care seduce, desi lanseaza o propunere mai întunecata si, în acelasi timp, mai periculoasa. Este sofisticata, senzuala, dramatica si etern nocturna. Parul este extrem de sculptural, fie cu franjuri ascutite, fie acoperind un ochii. ÃŽn lumina – culoarea prunei, în umbra – albastrui prafuit. Stralucire vizibila. Eleganta personificata, senzuala si sofisticata.

Advertisements

May 28, 2008 - Posted by | moda 2008 | , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: